3 bijzondere relatiegeschenken om relaties mee te verblijden

3 bijzondere relatiegeschenken om relaties mee te verblijden

1 juli 2020 Uit Door Redactie

Een relatiegeschenk geven dat vervolgens in de la of nog erger: in de prullenbak verdwijnt? Dat is wat jij of degene die het cadeautje ontvangt wil. En daarom gaat dit jou vanaf nu niet meer gebeuren. Want vanaf nu vind jij alleen nog maar bijzondere relatiegeschenken die jouw relaties ook daadwerkelijk blij maken. Vind jij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te zijn en daarom ook duurzame cadeaus te geven? Dat is zeker een mooi voornemen en kan de ontvanger ook zeer zeker waarderen. Daarom vind je hier nog 3 leuke en duurzame relatiegeschenken.

Cadeau

Een abonnement als relatiegeschenk

Heb je wel eens gedacht aan het geven van een abonnement? Nu vraag je je misschien af: wat voor abonnement? Maar de keuze is cliché, maar waar: een reuze. Want je kunt allerlei verschillende abonnementen kiezen, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij jouw relatie past. Denk bijvoorbeeld aan een abonnement op een tijdschrift of op luister- of e-books. Maar je kunt ook kiezen voor een abonnement op de sportschool, de Efteling of Museumjaarkaart. Zo kan diegene die het abonnement krijgt vaak van jouw geschenk genieten. Want elke keer als het tijdschrift op de deurmat valt of ‘papier hier’ hoort, dan denkt jouw relatie weer even aan jou en dit bijzondere geschenk.

Een keukenapparaat als relatiegeschenk

Is jouw relatie een enorme kookfanaat? Dan kun je de plank niet misslaan met een prachtig keukenapparaat. Ook dit heb je in allerlei soorten en maten, dus van te voren even voorzichtig polsen wat diegene al wel en niet heeft is wel verstandig. Maar met een kookfanaat kun je altijd wel over eten en koken praten, want hij of zij praat hier graag over. Een relatiegeschenk voor in de keuken past binnen elk budget: wat dacht je bijvoorbeeld van een keukenschort met bedrukking? Wil je liever wat lager in de prijs zitten, dan is een thermometer een fantastisch idee. Iets meer te besteden? Dan kun je voor een ijsmachine gaan, heerlijk voor de zomer. Geen budget? Een sous-vide apparaat of een slowcooker doet het altijd goed!

Een boek als relatiegeschenk

Een boek geven klinkt misschien gemakkelijk en dat kan het ook zeker zijn. Als je een bestseller kiest is de kans groot dat die ook bij jouw relatie aanslaat. Maar je kunt ook een stapje verder gaan. Zo kun je namelijk laten zien dat je jouw relatie echt kent. Heeft hij of zij een bijzondere hobby of interesse? Houdt hij of zij van die ene auteur of een grote liefde voor een bepaald land? Er is altijd wel een boek en dat boek ga jij vinden!