3 tips voor een uniek huwelijkscadeau

27 januari 2020 Uit Door Redactie

De zomer komt er weer aan en je weet wat dat betekent als je de 30 bent gepasseerd: je gaat veel trouwerijen meemaken. Iedereen wilt natuurlijk trouwen met lekker weer en enkel de zomer is in Nederland daarvoor geschikt. Je zal dus ook weer na moeten gaan denken over huwelijkscadeaus. Je wilt geen standaard cadeau geven maar het liefst een zo uniek huwelijkscadeau mogelijk. In dit artikel gaan we je enkele tips meegeven. Lees dus gerust verder!

1.     Maak het persoonlijk

Een huwelijkscadeau persoonlijk maken is een van de beste tips die we je kunnen geven. Als jij cadeaus laat graveren met de namen van de mensen aan wie je het cadeau geeft, geeft dat toch een extra dimensie aan het cadeau. Het maakt het voor de ontvanger toch wat specialer omdat je weet dat er dan extra aandacht aan besteed is. Vooral kiezen voor graveren dus!

2.     Geef geld

Ja we weten het, dit is heel clich├ę, maar het blijft toch gewoon een hele goed tip, helemaal als je echt niets anders kunt bedenken. Een trouwerij is nu eenmaal ontzettend duur en als het koppel een reis heeft geboekt kunnen ze dit geld heel goed gebruiken. Hiermee kunnen ze dan weer leuke dingen doen op hun huwelijksreis. Een standaard en niet echt uniek huwelijkscadeau, maar toch zeer effectief!

3.     Giftcard

Geef iets leuks aan het koppel om te gaan doen. Bijvoorbeeld lekker uit eten of samen een nachtje ergens overnachten door middel van een hotel voucher. Allemaal leuke dingen om te geven en waar je het koppel blij mee kunt maken.