Bijzonder afscheidscadeau voor een collega

Bijzonder afscheidscadeau voor een collega

2 februari 2021 0 Door Redactie

Als je op zoek bent naar een bijzonder afscheidscadeau voor je collega dan kun je kijken naar kunstwerken. Een kunstwerk kan zeker als relatiegeschenk gegeven worden. Dit geeft een heel persoonlijk tintje aan een cadeau. Je kunt hierdoor zeker je blijk van waardering geven ook kan het fijn zijn een persoonlijke boodschap of ervaring door te laten schemeren in het kunstwerk. 

Een kunstwerk als afscheidscadeau

Een kunstwerk kan voor veel verschillende dingen staan. Tijdens het ontwerpen van het kunstwerk zal de kunstenaar ook altijd een gedachten hebben achter de keuzes die het ontwerp tot een eind geheel maken. Je kunt natuurlijk je eigen draai geven achter de gedachte. Dit is helemaal aan jou, als een ontwerp je aanspreekt en passend is voor je collega dan zou je ook een bericht bij het kunstwerk kunnen laten maken. De kunstenaar zal dan een uniek bericht toevoegen gericht op jouw collega. Bij www.artihove.nl kun je een kunstwerk kopen en op maat laten maken.

Beeldjes van brons

Beeldjes van brons geven een warm gevoel. Met dit cadeau zul je zeker een grote glimlach toveren op het gezicht van je collega. Door de symboliek van brons is dit materiaal zeer geschikt als afscheidscadeau. Brons is tevens bij een zakelijke samenwerking zijn deze cadeaus geschikt. Juist doordat er veel verschillende soorten kunstwerken zijn zal altijd een beeld of kunstwerk geschikt zijn. 

Artihove is een bronzen beelden winkel dat gespecialiseerd is in het creĆ«ren van de meest bijzondere werken. Het bijzondere is dat de kunstwerken een persoonlijk bericht van de kunstenaar bevatten. Hierin staat een toelichting van het kunstwerk en kan een persoonlijk bericht worden geschreven. Het persoonlijke bericht kan ook aangepast worden aan het idee van het cadeau en de persoon wie het cadeau ontvangt.

Sculptuur en kunst beeldjes

Een sculptuur kun je in verschillende materialen laten maken. Naast brons wordt keramiek en zilver ook gebruikt voor het maken van een sculptuur. Het soort materiaal geeft een andere uitstraling en een ander gevoel. Kies je voor een verguld beeld dan geeft dit een ander gevoel dan een kleurrijk beeld. De keuze om meerdere materialen samen te voegen kan ook een bijzonder resultaat geven. Een sculptuur is een ruimtelijk kunstwerk dat gemaakt is door materiaal te verwijderen. Op deze manier wordt het beeld vormgegeven. 

Een cadeau als blijk van dank voor een fijne samenwerking kan dus veel verschillende vormen hebben. Van een bronzen beeld tot uniek sculptuur. Daarnaast kun je ook een bijzondere schaal, vaas, schilderij of ander bijzonder kunstobject geven. Zo is er altijd een perfect cadeau voor jouw collega. Kunst beeldjes kopen doe je via Artihove.