Code 95 haal je het snelst bij een professionele verkeersschool

Code 95 haal je het snelst bij een professionele verkeersschool

20 juli 2020 Uit Door Redactie

Code 95 is tegenwoordig verplicht voor beroepschauffeurs. Het is belangrijk om dit toegekende bewijs van vakbekwaamheid tijdig te halen. Iedere 5 jaar dient men tegenwoordig minimaal 35 uur nascholing te volgen. Dit zorgt er voor dat iedereen die dit beroep beoefent daar toe in staat is en blijft. Het is belangrijk om goed scherp te blijven en in staat om te emanciperen op gevaarlijke situaties. Niemand zit te wachten op problemen onderweg. Deze nascholing moet worden gevolgd bij een door de CBR goedgekeurde opleider. Zorg er dus voor dat de aanbieder is aangesloten!

code 95

Kies voor een betrouwbare aanbieder

Code 95 dien je te halen bij een door de CBR goedgekeurde instantie. Verkeersschool Wesseldijk is een betrouwbare aanbieder die is goedgekeurd door het CBR. Wanneer je dit hier wilt halen, dit is gemakkelijk mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is minimaal 35 uur nascholing volgen. Hierbij zal er worden ingespeeld op allerlei zaken rondom het beroep als chauffeur. Dit vergroot de rijvaardigheid en verkleint de kans op ongelukken in de toekomst. Ben jij al klaar voor de toekomst?

code 95

Binnenkort kun je weer 5 jaar vooruit op de weg

Iedereen die geboren is voor 1 juli 1955, en als beroepschauffeur werkt, moet code 95 halen. Dit dient minimaal eens in de 5 jaar te gebeuren. Dit is een speciale nascholing voor vakbekwaamheid. Wie dit niet heeft, mag niet werken als beroepschauffeur. Deze wet zou worden ingevoerd per 1 april 2020. Door de uitbraak van het Corona-virus is dit nu uitgesteld. Het is belangrijk om tijdig in bezit te zijn van deze toevoeging aan het rijbewijs. Wie dit niet heeft is niet verzekerd en loopt kans op een hele hoge boete. Voorkom dat het zover komt, haal nu al je code 95!