De beste games van het komende jaar

De beste games van het komende jaar

18 september 2020 Uit Door Redactie

In de afgelopen dagen zijn de nieuwe Playstation en Xbox gepresenteerd en vooralsnog lopen de pre-orders van de nieuwe consoles al gigantisch hard. Met de komst van deze nieuwe consoles worden er natuurlijk ook ontzettend veel nieuwe games gepresenteerd. Het is dus een goed jaar voor mensen die nieuwe spellen willen spelen. Alhoewel natuurlijk niet iedereen kiest voor een van deze nieuwe consoles. Er zijn er natuurlijk ook veel die ervoor kiezen om op een game computer te spelen. Het voordeel van een game computer is dat je er in principe veel meer mee kan dan alleen gamen. Een Game PC samenstellen is een goede optie voor mensen die graag gamen maar ook een goede computer nodig hebben om andere taken uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan video editing of grafische vormgeving. Maar naast de eeuwigdurende strijd tussen consoles en computers, bespreken we in dit artikel simpelweg wat de meest geanticipeerde games zijn van het komende jaar.

Hogwarts legacy

Voor vele jongvolwassen in de twintig is de wereld van Harry Potter iets waar ze mee zijn opgegroeid. Hogwarts of in het Nederlands, Zweinstein, houdt nog altijd een speciale plek in het hart van deze volwassenen. In het komende jaar zal het spel ‘Hogwarts Legacy’ worden uitgebracht. Een ‘open world’ videogame waar je de wereld van Harry Potter vrij kunt verkennen. Dit spel zal ook qua vormgeving en gameplay gigantisch een stap vooruit zijn en vanwege de magische wereld die we al jaren zelf willen verkennen is het zeker een van de meest geanticipeerde games van de komende jaren.

God of War Ragnarok

Een van de grootste verassingen van twee jaar geleden was de nieuwe God of War. Het werd al snel een van de meest populaire games dat jaar. Toen een paar dagen geleden een teaser trailer voor de nieuwe game God of War Ragnarok werd gepubliceerd was de anticipatie dan ook meteen hoog. Toch is er nog niet veel bekend over de nieuwe game maar we weten zeker dat veel mensen er met veel enthousiasme naar uitkijken.

Cyperbunk 2077

Deze game wordt al jaren op gewacht en is er nu bijna. De release van de game is gepland voor het einde van November in 2020 en laat dus nog zo’n twee maanden op zich wachten. Maar de game waarin Keanu Reeves ook een rol speelt zal zeker hoge kansen hebben bij de Game of the Year awards.