De leukste bedrukte relatiegeschenken voor mannen

De leukste bedrukte relatiegeschenken voor mannen

23 juni 2021 0 Door Redactie

Het vinden van de perfecte geschenk voor jouw en je partner’s jubileum is niet zo makkelijk als het lijkt. Je wilt natuurlijk wel laten zien dat je veel gedachten in het cadeau hebt gestopt, maar het zou ook fijn als dit snel en makkelijk kan. Wat denk je van een gepersonaliseerde geschenk? Daar zal je vriend gegarandeerd blij mee zijn! Hier zijn de leukste bedrukte relatiegeschenken voor mannen. 

Een bedrukte mondkapje

Een mondkapje is een must-have item voor iedereen, maar het is ook een product die mensen vaak vergeten mee te nemen. Geef je vriend een mondkap cadeau die je een persoonlijke tintje geeft door het bijvoorbeeld in zijn favoriete kleur te bedrukken. Je vriend zal nooit meer vergeten om zijn mondkapje mee te nemen, omdat hij altijd aan jou zal denken wanneer hij het product draagt. 

Een bedrukte aansteker

Naast een mondkapje zijn aanstekers ook een van de belangrijkste producten in het huis. Als je vriend ook een roker is, dan zal hij altijd wel een aansteker op zak hebben. Het gebeurt alleen heel vaak dat mannen deze kwijtraken en dan snel een nieuwe kopen, omdat ze goedkoop en overal verkrijgbaar zijn. Zorg er voor dat je vriend niet onnodig geld verliest aan het kopen van meerdere aanstekers in een korte tijd en schenk hem een persoonlijke aansteker cadeau! 

Maak het product af door het in zijn favoriete kleur of print te geven of een kleine boodschap op het product te printen. Dit kan bijvoorbeeld zijn naam zijn of een korte mop waar hij altijd van moet glimlachen wanneer hij naar de aansteker kijkt.

Een bedrukte bidon

Door het warme weer krijgt iedereen sneller dorst. Een gepersonaliseerde drinkfles is dan zeker de perfecte oplossing en ook een zeer geschikt cadeau! Zorg er in ieder geval voor dat je de naam van je partner bedrukt op de bidon, zodat je vriend weet dat het zijn fles is en dat jij het hebt gegeven.