Djeep aansteker zijn de standaard

Djeep aansteker zijn de standaard

23 juli 2021 0 Door Redactie

Djeep aanstekers behoren al tientallen jaren tot de meest populaire aanstekers op de markt. Het is een Frans merk met wel 4000 ontbrandingen. Djeep aanstekers staan bekend om hun kwaliteit en lange levensduur. Deze Franse fabrikant hecht waarde aan de veiligheid voor de gebruikers en de aansteker voldoet dan ook aan de voorschriften in de EU. Hier kunt u als ondernemer van profiteren, door de Djeep aanstekers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. De Djeep aansteker valt in de categorie wegwerpaanstekers, terwijl deze aansteker toch hervulbaar is. Dit model is uitgerust met een constante grote gele vlam en drie interne gas tanken. Deze drie gastanks samen met het minimale brandstofverbruik zorgen voor een extra lang gebruik en duurzaamheid. 

djeep aansteker

Mechanismen

De Djeep aansteker heeft een kinderbestendig mechanisme. Het systeem bestaat uit een veiligheidsblad op het bestand en vereist een harder duwen actie. Dan moet men druk op de duimplaat om het verlichtings mechanisme te activeren. Het is een drievoudige actie beweging. Inclusief extra grote windbeschermer. Waardoor deze erg comfortabel is om buiten te gebruiken en de vlam niet snel uit zal waaien. De vlam is verstelbaar vlam. De vlamhoogte kan worden aangepast aan uw behoeften, dankzij het verstelbare vlam systeem, ongeacht de omgeving en warmte. Dit zorgt voor een beter comfort, geoptimaliseerde beveiliging en gas economie.

De aansteker heeft tot wel 4000 lichten. Het wiel is gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en zorgt ervoor dat de aansteker werkt elke keer.

De aansteker is uitgerust met een drievoudige tank. De tank is verdeeld in 3 compartimenten. Gascapaciteit in combinatie met een klepsysteem dat het verbruik beperkt, zorgt voor meer dan 4000 lichten, meer dan twee keer boven het marktgemiddelde.