Word weer helemaal heppie met een nieuwe badkamer

Word weer helemaal heppie met een nieuwe badkamer

23 juni 2020 Uit Door Redactie

Het enige waar je blijer van kan worden dan een nieuwe badkamermeubel is een volledig nieuwe badkamer. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en is het niet zo maar mogelijk om een nieuwe badkamer te tekenen, uitzoeken en te installeren. Daarom kan je beter klein beginnen en daarna doorwerken naar het grotere geheel. Benieuwd hoe jij stap voor stap naar een nieuwe badkamer kan gaan werken? Lees dan snel verder!

Kies een nieuw badkamermeubel uit

Misschien denk je ‘wat valt er nu precies onder een badkamermeubel?’ . Het is eigenlijk vrij simpel uit te leggen. Een badkamermeubel is eigenlijk een kastje, spiegel of ander meubel wat je in de badkamer kan plaatsen.

Je hebt ze in allerlei uitvoeringen. Op deze manier weet je zeker dat er genoeg keuze is voor jou en dat je het perfecte meubel voor jouw wensen kiest. Kijk bijvoorbeeld eens naar een badkamermeubel met waskom. Dit is anders dan een badkamermeubel met wastafel. Het verschil zit ‘m in het feit dat een kom óp het meubel staat, terwijl de wastafel een ingebouwde kom heeft. Dit neemt minder ruimte in beslag aan de bovenkant, maar aan de onderkant heb je misschien minder ruimte in de kastjes. Het ligt er net een beetje aan bij wat je wil. Zorg dat je een weloverwogen keuze maakt!

Vervolgens heb je een badkamermeubel met spiegel. Je hebt deze ook in sets. Ook toiletmeubels behoren tot de badkamermeubels, mits je een toilet in de badkamer hebt natuurlijk.

Ga voor een andere douchewand

Heb je een badkamermeubel gekozen dat bij jouw wensen aansluit? Dat is mooi om te horen! De volgende stap die je nu kunt nemen als je verder wil gaan met het veranderen van de look en feel van jouw badkamer is het aanpakken van de douche. Mocht je nou een douche met bad hebben kan je deze stap eventueel overslaan.

Het is namelijk zo dat een douchewand niet zo makkelijk geïnstalleerd kan worden met een bad eronder. Als je géén bad hebt is het goed mogelijk om een nieuwe douchewand te installeren. Hiermee verander je namelijk de complete look van jouw badkamer. Je kunt douchewanden kopen bij www.douche-concurrent.nl. Hier hebben ze een enorm aanbod aan douchewanden.

Kies voor een industrieel model met zwarte stalen raster en rookglas. Dit geeft een interessante draai aan jouw nieuw uitziende badkamer! Als je voor een wat neutralere douchewand wil gaan is dat ook geen enkel probleem. Die hebben ze bij Douche Concurrent wel genoeg!