Drie populaire opties bij het samenstellen van een kerstpakket

Drie populaire opties bij het samenstellen van een kerstpakket

12 mei 2020 Uit Door Redactie

Het uitkiezen van een kerstpakket is ironisch genoeg geen pretje. Het kan een flinke klus zijn om iets te vinden waar al je personeel blij mee is. Daarom is het goed om een beetje inspiratie op te doen. Welke kerstpakketten worden mensen nu echt blij van en welke zijn het meest populair? Dat lees je hier.

Drank kerstpakketten

Pakketten met drank

Geloof het of niet maar kerstpakketten met een mooie fles drank zijn nog steeds heel populair. Mensen drinken vaak iets meer rondom de feestdagen maar ze kunnen deze fles stiekem ook gebruiken door hem opnieuw in te pakken en door te geven bij dat andere feestje. Het lastige van drank is dat smaken erg verschillen dus een drank vinden waar iedereen blij mee is, blijft lastig.

Kerstpakket

Eten in je kerstpakket

Natuurlijk kennen we allemaal het pakket vol lekker eten. Van toastjes en kaasjes tot lekkere noten of koffie: er zit altijd wel iets lekkers tussen! Het is alleen lastig om dezelfde reden als het drankpakket: wat nu als iemand niks lust of erger nog, niks mag eten uit het pakket? Steeds meer mensen eten vegetarisch, veganistisch of hebben een glutenallergie. Dan is zo’n pakket weggegooid geld.

Rituals

Waar worden mensen altijd blij van? Juist, van Rituals. Je huis gaat er lekker van ruiken, je douche, je huid: alles! Rituals is beschikbaar voor mannen en vrouwen maar je kunt ook voor een uniseks pakket kiezen om ongemakkelijke situaties te voorkomen.