Een luxe vulpen kopen doe je in deze webshop

Een luxe vulpen kopen doe je in deze webshop

2 februari 2021 0 Door Redactie

Ben je op zoek naar een luxe vulpen van absolute topkwaliteit? In deze webshop kun je een vulpen kopen van de meest bekende merken, zoals Parker, MontBlanc, Waterman en Lamy. Dit zijn de merken die al sinds jaar en dag de beste pennen maken, waarmee je super fijn schrijft. Deze webshop heeft ook een echte winkel in Amsterdam, maar verkoopt het volledige assortiment ook online. Je vindt bij hen onder andere een luxe Parker pen. Dit is wat pennen betreft wel het meest bekende merk. Zelfs mensen die niet thuis zijn in deze wereld van luxe pennen weten dat een pen van het merk Parker heel fijn schrijft, en een stuk luxer is dan de standaard pennen uit de boekhandel.

De meest luxe Mont Blanc pen ooit

In diezelfde webshop kun je ook een MontBlanc pen kopen. Dit merk is lang niet zo bekend als Parker, maar heeft wel goede kwaliteit pennen met een heel mooi design. Hun meest bekende pen is de Meisterst├╝ck vulpen, een iconisch model dat door de jaren heen in diverse uitvoeringen op de markt is gebracht. Het was ten tijde van diens lancering de meest dure pen ter wereld, en er was zelfs een exemplaar dat voorzien was van allemaal kleine diamantjes. Deze was haast onbetaalbaar, maar wel een prachtige eyecatcher op je bureau. Hij werd dan ook enkel aangeschaft door rijke zakenlui die er indruk mee wilden maken op hun klanten.

Andere merken luxe (vul)- pennen

Naas de merken Parker en MontBlanc kun je in deze webshop ook een Waterman pen kopen. Ook dit merk maakt prachtige pennen van zeer hoge kwaliteit. Ze schrijven erg lekker en zien er mooi uit op je bureau. Het merk Waterman is de grootste vulpennen fabrikant ter wereld, ondanks dat Parker bekender is in Nederland. Als laatste is ook een Lamy vulpennen van Pwakkerman erg populair. Het merk Lamy is opgericht door iemand die voorheen voor Parker werkte, en op dit moment de Duitse marktleider op het gebied van luxe pennen. De pennen zijn herkenbaar aan hun moderne vormgeving en bovendien relatief betaalbaar.