Ga weer lekker lezen

Ga weer lekker lezen

14 augustus 2020 Uit Door Redactie

Sinds de komst van de e readers wordt er weer veel meer gelezen, en niet zo gek want wat is er nu eenvoudiger dan het lezen van een boek zonder bladzijden om te hoeven slaan. Er zijn zelfs bedrijven die bieden abonnementen aan voor de e reader, Kobo Plus is zo’n bedrijf die dat verzorgt voor je. Hoe werkt Kobo Plus zal er dan het eerst in je opkomen en logisch. Je kunt het abonnement zien als een filmdienst maar dan voor je e reader. Kobo verkoopt zelf ook e readers, tablets en audioboeken, eigenlijk heet het bedrijf Rakuten Kobo. 

Hoe werkt Kobo Plus

Lezen via de app op je smartphone

Het lezen van een e boek kun je doen met de Kobo e reader, maar ook met de app op je smartphone waar je ook audioboeken mee kunt luisteren. Wanneer je wilt beginnen met Kobo Plus heb je een proefperiode van 30 dagen om het abonnement uit te proberen. Ben je tevreden en enthousiast over je abonnement na een maand dan wordt deze automatisch omgezet naar een vast abonnement wat je per maand gaat betalen. Hoe werkt Kobo Plus dan om je boeken toe te voegen in je account? Door simpelweg op toevoegen te drukken als je een leuk boek ziet, het boek staat dan in je bibliotheek.

Hoe werkt Kobo Plus

Heb je altijd internet nodig?

Als laatste kan er in je opkomen Hoe werkt Kobo Plus dan als ik geen internetverbinding tot mijn beschikking heb? Om een boek te lezen of muziek te luisteren heb je geen internetverbinding nodig, natuurlijk wel om in te loggen op je account en een boek of audioboek in je account te zetten. Er staat wel een maximum op het aantal boeken of audioboeken wat je kunt bezitten, 15 stuks mag je in je account hebben en offline lezen of luisteren. Ga ook voor ouderwets leesplezier op een moderne en eenvoudige manier.