“Help mijn man is een verzamelaar”

“Help mijn man is een verzamelaar”

30 januari 2021 0 Door Redactie

Laatst ging ik een project starten waar ik niet helemaal vrolijk van werd. Ik had namelijk afgesproken om iemands zolder en kelder op te ruimen. Toen ik hier ja op zei wist ik niet waar ik aan begon. Ik dacht aan een aantal spullen verschuiven en weggooien en dan een beetje schoonmaken. Tussendoor eten we even een frietje en dan maken wij er een leuke dag van. De werkelijk was heel anders. Toen ik aan kwam stond al een vuilcontainer en meerder afvalcontainers klaar. Kan je nagaan? Dat je even iets gaat opruimen bij een vriend en dan staan er vier afvalcontainers en een vuilcontainer klaar. De vuilcontainer stond er voor alle beelden die in de kelder lagen. En de afvalcontainers waren daar om de enorme hoeveelheid troep in weg te gooien. Ik denk dat ik nog nooit zo veel zooi in één ruimte heb ziet liggen. Wat was ik aan het einde van de dag blij met die afvalcontainers.

 

Stof, stof en nog eens stof

Aan het einde van de eerst dag was ik ontzettend blij met alle afvalcontainers. We zijn ook meerdere dagen bezig geweest. Uiteindelijk hebben we drie dagen lopen zwoegen om de alles weer schoon te krijgen. Je kan je verbazen over hoe veel zooi iemand kan hebben en over hoe heerlijk het voelt om die zooi in afvalcontainers te gooien. De heerlijke krak als je een oude stoffige kapotte gitaar in de afvalcontainers gooit is misschien wel het beste. Op nummer twee komt denk ik het gooien van een stevig stenen beeld in de vuilcontainer. Het waren zware dagen. Je bent ook continue bedekt in stof wat het niet beter maakt. De afvalcontainers en de vuilcontainer maakte deze opruiming wel een heel stuk beter. Wat ben ik blij dat we een paar afvalcontainers hadden. Zonder onze vuilcontainer had ik wel 20 ritjes naar de stort mogen maken.  

 

 

Een echte aanrader

Als je ooit wordt uitgenodigd om een aantal dagen iemand zolder of kelder op te ruimen moet je eerst vragen of ze genoeg afvalcontainers hebben. Zeker als het een groot project is heb je echt een vuilcontainer nodig. Het kost uiteraard wat geld, maar met een vuilcontainer kan je veel efficiënter werken. Je hoeft niet constant naar de stort en je hoeft je ook geen zorgen te maken over waar je al het afval laat. Veel bedrijven leveren afvalcontainers gewoon aan je huis. Je kan ze gemakkelijk online bestellen. Als je me niet geloofd mag je een keer een huis opruimen zonder vuilcontainer, dan zal je mij begrijpen.