Iets feestelijks te vieren, trek eens een heerlijke fles Moet Champagne open

Iets feestelijks te vieren, trek eens een heerlijke fles Moet Champagne open

22 juni 2020 Uit Door Redactie

Is er binnenkort een mooie gelegenheid die gevierd moet worden? Zoals een jubileum, trouwerij of verjaardag en ben je nog op zoek naar een passend cadeau? Je wilt je familie of vrienden wel verrassen en iets geven waar ze heel blij mee zullen zijn. Maar de vraag blijft dan alleen nog, wat voor cadeau past daarbij? Wij kunnen je daarbij helpen en hebben een aantal mooie geschenken voor je op een rijtje gezet, zodat je deze bijzondere dag nog specialer kunt maken!

 

Champagne cadeau

Een fles champagne is een mooi cadeau om te geven en valt altijd in de smaak bij de ontvanger. Wij van Club Champagne kunnen daarbij helpen en hebben voor elke gelegenheid een mooie fles champagne. Door ons brede assortiment, hebben wij veel kwalitatieve champagnes die niet kunnen ontbreken op jouw gelegenheid. Zodat de gelegenheid nog feestelijker kan worden. Een klassieker onder de champagnes, is de Moet champagne. Deze champagnes onderscheiden zich van andere, door de frisse fruitigheid en elegantie. Daarnaast heeft deze champagne mooie goudenkleur met groene tinten en worden ze gekenmerkt door verschillende aroma’s van witfruit. Kortom, champagne cadeau doen is perfect om een gelegenheid nog feestelijker te maken! Want bij een bijzondere dag, hoort natuurlijk ook een bijzonder drankje.

Champagne

Persoonlijk cadeau

Als je de ontvanger(s) iets wilt geven dat echt uniek is, en wat niemand anders kan geven? Ga dan voor een gepersonaliseerd cadeau. Maar waar kan je dan aan denken? Duik in al je foto boeken en ga op zoek naar een mooie foto van jullie samen en laat deze drukken op een T-shirt of beker. Of wellicht wil je liever geen foto erop laten zetten, dan kan je natuurlijk ook altijd gaan voor een mooie tekst of uitspraak die past bij de gelegenheid. Laat bijvoorbeeld de datum van deze speciale dag op champagne glazen drukken en pak deze mooi in. De keuze is reuze, en je kunt het zo gek niet bedenken maar aan alle cadeaus kan je een persoonlijke touch toevoegen. Het is niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook erg leuk om te maken en de ontvanger(s) zullen zeker waarderen hoeveel tijd je er in gestoken hebt.

Metalen beeldje

Wil je liever een cadeau geven waar de ontvanger(s) nog jaren van kan genieten? Dan is een metalen beeldje het perfecte geschenk om te geven. Laat een beeldje maken die bijvoorbeeld symbool staat voor een trouwerij, of je kan ook kijken naar de verschillende beeldjes die er al gemaakt zijn. De ontvanger(s) kunnen dit beeldje een op een mooie plek in huis of kantoor zetten, en elke keer terug denken aan die ene speciale dag.