In stijl weer naar school

In stijl weer naar school

22 juni 2020 Uit Door Redactie

Met de zomervakantie in aantocht, maken veel kinderen zich klaar voor het nieuwe schooljaar dat van start gaat in september. Boeken moeten besteld worden, schrijfgerei wordt ingekocht én de leukste en hipste schooltas moet worden uitgezocht. Je wil immers wel een indruk achterlaten op je nieuwe klasgenootjes. Wij geven je daarom graag een aantal tips, waarmee jij in stijl straks het nieuwe schooljaar start!

Hippe schooltas

Het is tijd om je standaard schooltas in te ruilen voor een hippe schooltas! Zoals een tas van de stoere kånken! Het merk heet eigenlijk Fjallraven Kånken en is een gewild item op dit moment. Deze tassen hebben een iconische stijl en zijn verkrijgbaar in veel leuke kleurtjes. De tas is langwerpig, waardoor jij makkelijk je laptop, boeken en overige papieren kunt opbergen. Elke tas is van hoogwaardige kwaliteit.

Drinkfles

We weten allemaal dat je veel water moet drinken op een dag, zo ook op school. Toch is dit soms lastig tussen alle drukke lessen en pauzes door. Het drinken schiet er dan vaak bij in. Om jezelf te blijven herinneren van het voldoende drinken, kun je een leuke drinkfles aanschaffen. Naast water kun je hier natuurlijk ook andere dranken in doen, zoals limonade. Er zijn veel leuke drinkflessen verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse printjes. Zo steelt jouw drinkfles de show als je deze op je tafeltje zet!

Take notes

Tijdens de les moeten natuurlijk ook aantekeningen gemaakt worden. Daarom heb je voor elk vak een schriftje of notitieboekje nodig. Het leukste is om deze schriftjes en boekjes op elkaar af te stemmen qua stijl. Kies bijvoorbeeld voor hetzelfde soort schriftje qua printje, maar dan in diverse kleuren. Of ga voor effen schriftjes in verschillende pasteltinten. Zo wordt aantekeningen nemen ineens niet zo vervelend meer en schrijf jij het schriftje of boekje maar al te graag vol!