Intrekken in je nieuwe huis

Intrekken in je nieuwe huis

12 juli 2020 Uit Door Redactie

Het is altijd even heel spannend, vooral wanneer iets nieuw is. En ook wanneer het een grote stap is. Denk bijvoorbeeld aan je eerste huisje, of het moment dat je voor het eerst uit huis gaat. Er komt van alles bij kijken en je moet met bepaalde dingen veel rekening houden en regelen. En we snappen dat het natuurlijk al overweldigend is om uit husi te gaan of te gaan verhuizen naar een ander huis. Maar je moet wel blijven onthouden dat je soms wat dingen moet gaan regelen. Maar geen paniek, want dat is nergens voor nodig. Wij helpen je een handje.

 

Punten die je regelt buiten het interieur van het huis

We weten allemaal dat we blij worden als we denken aan het inrichten van ons eigen plekje. We zoeken al jaren inspiratie en denken er over na. En soms weten we ook al helemaal hoe het eruit komt te zien. Maar buiten dat je dat moet regelen en binnen moet halen. Is het ook belangrijk om te kijken wat je moet regelen buiten de punten voor het interieur. Denk bijvoorbeeld aan internet en tv. Want waar sluit jij een pakket af? Of denk aan het doorgeven van een nieuw adres overal waar je ingeschreven staat zodat jij jouw post wel op het juiste adres ontvangt. En je even voorstellen aan je nieuwe buren is natuurlijk ook helemaal geen probleem. En wie weet ontstaan er nog wel mooie vriendschappen er uit voort. Dat is natuurlijk ook alleen maar fijn. 

 

En dan gaan we het nu hebben over het interieur

EINDELIJK. Het interieur. Want zoals ik al zei, daar zijn we natuurlijk al veel langer mee bezig. Het gaat niet alleen op het moment van het vinden van een nieuwe woning om dan te denken over wat voor interieur je neemt. Maar je bent er al veel eerder mee bezig. Je gaat inspiratie op slaan en onthouden en je kan niet wachten tot je uit huis gaat zodat je je eigen plekje helemaal kan inrichten naar het idee hoe jij het wilt hebben. Heerlijk is dat toch? En dan kan je eindelijk alles wat je ooit dacht in je huis te stoppen, nu ook daadwerkelijk in je huis stoppen. En dat maakt het allemaal nog leuker natuurljk. Want dan kan je eindelijk zien, in het echt en voor je, hoe jouw gedachtens zijn. Want dan kan je ook echt zien of het allemaal klopt en of het inderdaad ook allemaal bij elkaar past.