Gun je haar eens iets extra\’s met Kerastase shampoo

Gun je haar eens iets extra\’s met Kerastase shampoo

31 juli 2020 Uit Door Redactie

Hebben jij en je haar het ook zwaar gehad tijdens de intelligente lockdown? Was je eigenlijk voor 16 maart al toe aan een behandeling in de haarsalon, maar kwam het er niet van en moest je toen een paar maanden wachten? Dan kan je haar inmiddels wel een flinke oppepper gebruiken. Door Kerastase shampoo te gebruiken zorg je extra goed voor je haar. We weten allemaal dat je haar van de juiste shampoo enorm kan opknappen. Je kunt deze salonwaardige shampoo nu gewoon online bestellen! Weet je niet precies welke shampoo uit de complete Kerastase shampoo lijn je nodig hebt? Dan helpen de medewerkers je graag!

Kerastase shampoo voor iedereen

Maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen dezelfde shampoo kan gebruiken. Heb je heel fijn of juist heel dik haar, heel stijl of juist met heel veel krullen, snel vet of niet vet te krijgen? Ieder mens is anders en ieders haar reageert weer net even anders. Het is dus van groot belang dat je precies die shampoo kiest die bij jouw haar en hoofdhuid past. Kerastase shampoo is er in veel varianten. Online lees je voor welk haartype een bepaalde shampoo geschikt is. Kom je er niet uit? Dan kun je je vragen via de mail of telefonisch stellen. Zo weet je zeker dat je de juiste shampoo bestelt.

Wil je een behandeling met deze shampoo?

Dan kun je een afspraak maken in de salon. De haarstylisten staan je graag te woord en kunnen je ter plaatse adviseren over de juiste Kerastase shampoo. Natuurlijk laat je je haar dan direct weer eens in model knippen en misschien ook wel kleuren. Je bent er dan toch! Door de adviezen van de haarstylisten op te volgen zie je er tot je volgende knip- of kleurbeurt weer uit als om door een ringetje te halen.

Het luxe kapsalongevoel gewoon thuis

Heb je eenmaal de juiste Kerastase shampoo voor jouw haar gevonden, dan garandeer ik je dat je nooit meer iets anders wilt. Maar let op: als je bijvoorbeeld in de overgang komt of (andere) medicijnen moet gaan gebruiken, kan het zijn dat je haar verandert en dat je dus een andere shampoo nodig hebt. Je kunt dan opnieuw advies vragen via de site of in de salon. Zo zorg je, wat je omstandigheden ook zijn, altijd goed voor je haar en je hoofdhuid. En het is echt waar: als je haar maar goed zit, dan voel je je ook goed!