Maak gebruik van een cadeaukaart

Maak gebruik van een cadeaukaart

17 augustus 2020 Uit Door Redactie

Vaak weet je niet wat je vrienden moet geven met een verjaardag of een andere gelegenheid. Spelen jullie samen online op de Playstation dan is de Playstation Cadeaukaart een leuke verrassing die zeker gebruikt zal worden. De cadeaukaart is verkrijgbaar in verschillende waardes, 10, 20, of 50 euro tegoed om te gebruiken voor verschillende mogelijkheden, je kunt er nieuwe games mee kopen of van spellen die je al speelt uitbreidingen. Jij bepaald waar je het tegoed aan uitgeeft, dat is het fijne van een cadeaukaart waarbij jezelf de keus hebt wat je wilt kopen. 

Playstation Cadeaukaart

Hoe werkt het kopen van een kaart?

Nadat je bepaald hebt welke kaart je cadeau wilt doen bestel je de kaart, in je mailbox krijg je een unieke code die je kunt gebruiken. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om de code uit te printen, en zo cadeau te doen aan vriend of familielid voor wie het cadeau bedoeld is. De Playstation Cadeaukaart is in ieder geval een zeer leuke attentie voor iemand die van een game spelen houdt. Heb je een Nederlandstalig account dan kun je de kaart direct gebruiken, dit omdat de code alleen geldig is in Nederland en niet in een buitenlands account.

Playstation Cadeaukaart

Hoe wissel je de code in?

Heb je de Playstation Cadeaukaart in je online wallet toegevoegd kun je dit direct gebruiken. De kaart is te gebruiken op verschillende Playstation apparaten, al denken veel mensen dat het alleen te gebruiken is voor de Playstation. Ook voor de Vita shooter kun je de cadeaukaart gebruiken, of voor nieuwe items voor het thuisscherm van de Playstation 3. Het is ook mogelijk om de code van de kaart direct bij de ontvanger te laten bezorgen in de mailbox, zet er een leuke persoonlijke boodschap bij en je hebt een uniek cadeau.