Op vakantie met de familie

Op vakantie met de familie

22 september 2020 Uit Door Redactie

Afgelopen winter zijn wij met de hele familie op vakantie geweest naar Curaçao. Mijn oma ging mee, mijn zusje, ouders en natuurlijk de leukste van de familie, namelijk opa. Met z’n allen gingen we weer een onvergetelijke reis maken. Maar eerst moet er flink wat kleren ingekocht worden. In deze blog vertel ik wat er allemaal aan vooraf ging.

Goed advies geven

Samen met mijn oma ben ik nog even wat leuke kleren gaan shoppen. Mijn oma draagt alleen maar grote maten mode, dus moesten we ook opzoek naar bikini grote maten. Dit was niet moeilijk. Ik voorzie mijn oma altijd van goed advies en zij vindt het altijd leuk, dat ik haar help. Ook dit keer zijn we weer goed geslaagd. Mijn oma heeft drie hele leuke bikini’s gekocht en ik zelf heb nog een paar zomerjurkjes gekocht. Het is natuurlijk bloedheet op curaçao. Mijn zus en moeder hebben al genoeg kleding, dus die hoefde niks te hebben.

Vliegtickets boeken

Maar wie is er nu verantwoordelijk voor de reis en gaat alles regelen? Daar komt mijn vader in beeld. Hij is verantwoordelijk voor het organiseren van de twee weken reis die wij gaan maken. Er moeten vliegtickets worden geboekt, accommodaties worden geregeld en natuurlijk transfers. Er komt veel bij kijken als je zo’n reis gaat boeken. We gaan ten slotte met zes man. Die moeten ook in tweetal worden verdeeld op kamers. Uiteraard slaap ik bij mijn kleine zus. Gelukkig is ze nu redelijk uit de puberteit, dus ik verwacht niet veel herrie deze vakantie. We gaan er een mooi avontuur van maken.

Inpakken maar

Het is bijna zo ver. De reis gaat beginnen. Alle koffers liggen al in de auto en mijn oma was haar favoriete nieuwe bikini vergeten. Een beetje vergeetachtig dus. Verder heeft iedereen zijn spullen bij zich. Het gaat een lange reis worden.

Mijn nieuwe jurkjes zitten ook ingepakt en mijn zusje heeft haar vijf kilo aan make-up ook meegenomen. In het vliegtuig wordt alweer duidelijk wie er niet tegen vliegen kan. Mijn moeder vindt het erg spannend.
Bij aankomst is iedereen veilig aangekomen. Niemand is iets vergeten en al helemaal belangrijk, de transfer stond ons gelukkig op te wachten. Zo konden wij veilig naar onze eerste accommodatie. Het uitzicht was al prachtig en het weer was goed.

De reis kan nu echt beginnen. De voorbereidingen vielen niet mee, maar dit kunnen wij nu heerlijk achter ons laten en beginnen aan een onvergetelijke vakantie, met de familie.