Originele kraamcadeautjes

Originele kraamcadeautjes

21 januari 2021 0 Door Redactie

Na negen maanden zwangerschap is het kindje eindelijk geboren! Hierna begint de kraamperiode, waar familieleden en vrienden niet kunnen wachten om de kleine te ontmoeten. Maar je kunt dan natuurlijk niet met lege handen aankomen. Ga jij binnenkort op kraambezoek, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? In dit artikel zetten wij graag een aantal suggesties voor je op een rij! Lees dus snel verder.

Kraamcadeau met naam

Als we het hebben over een origineel kraamcadeau idee, dan kun je denken aan gepersonaliseerde kraamcadeaus met de naam van de pasgeboren baby. Zo zie je veel baby speelgoed, knuffels, kleding of bestek en servies, waar de naam van de baby op bedrukt kan worden. Dit is een erg leuk en vooral persoonlijk cadeau! Dit soort cadeaus gaan mee voor een langere tijd en zijn erg leuk om te bewaren voor later.

Babyspullen

In de kraamperiode zullen er heel wat babyspullen doorheen gaan. Denk bijvoorbeeld aan luiers, verzorgingsproducten en rompertjes. Het is daarom ook erg leuk om een pakket samen te stellen met deze babyspullen. Dit is een cadeau waar de ouders ├ęcht iets aan hebben. Maak bijvoorbeeld een verwenpakket met badschuim, washandjes, slabbetjes en rompertjes of maak een luiertaart. Hiernaast kun je ook denken aan babyspullen zoals lepeltjes voor een fruithapje, opbergdoosjes, accessoires voor aan de buggy en noem maar op. Succes gegarandeerd!

Cadeau voor de ouders

Naast dat je een cadeau voor de baby mee kunt brengen, kun je natuurlijk ook de kersverse ouders even in het zonnetje zetten. Neem voor hen ook iets leuks mee. Tijdens de kraamperiode zullen de ouders druk in de weer zijn met de baby en het bezoek. Geef hen daarom bijvoorbeeld een voedselpakket, waardoor ze gezond en toch makkelijk kunnen eten. Of stel een verwenpakket samen. Hierin kun je lekkere chocolaatjes stoppen, boekjes om te lezen en verzorgingsproducten.