Pen laten graveren

Pen laten graveren

2 februari 2021 0 Door Redactie

Als je een pen wilt laten graveren dan kun je dat ook bij het luxere segment pennen laten doen. Zo kun je een pen van het merk Parker of Mont Blanc laten graveren. De moderne Cross pen kun je tevens laten graveren. Afhankelijk van de ruimte op de pen kun je initialen laten graveren of een hele naam. Je kunt er dus ook voor kiezen om een kleine boodschap op de pen te plaatsen of een bedrijfsnaam. 

Parker pen laten graveren

Als je een pen met naam wilt laten graveren dan is het merk Parker hier zeer geschikt voor. Parker is een merk die staat voor kwaliteit. Parker is een betrouwbaar merk dat al zeer lang bestaat. De pen ziet er gestroomlijnd uit en heeft een traditionele look. De pen is bekend en vertrouwd bij veel mensen doordat de pen zich afgelopen jaren heeft bewezen. Als je een Parker pen wilt graveren dan kan dit zeker. Denk aan alle pennen van de Jotter tot aan de Premier en Duofold. 

Cross pen laten graveren

De Cross pennenset zijn moderne pennen met een bijzondere historie. Het zijn de oudste pennen uit Amerika. De Cross behoort tot het middensegment maar heeft zeker een kwalitatief en modern mechaniek. De pen schrijft dan ook zeer prettig. De pen is elegant en strak waardoor de pen zeer geschikt is voor het bedrukken. De styling van de cross pen geeft het dan ook een luxe uitstraling. In combinatie met graveerwerk heb je dan echt een pracht pen. 

De Montblanc pen laten bedrukken

De Montblanc pen heeft een zeer rijke geschiedenis. Het is een gerespecteerde pen die van hoge kwaliteit is gemaakt. Het embleem laat de inspiratie van de Montblanc zien waar de pen zijn naam tevens aan te danken heeft. Het elegante uiterlijk is zeer kenmerkend voor de pen. De pen staat tevens bekend als Power Pen en mag dan ook niet ontbreken op je werkplek. Als je de pen laat graveren dan heb je werkelijk een unieke pen die levenslang meegaat. De gegraveerde Montblanc pen wordt zeker ook als geschenk gegeven. Met de kwaliteit en het verhaal achter pen zul je zeker een goed cadeau geven.