Probeer dit eens met je Hue lampen!

Probeer dit eens met je Hue lampen!

21 september 2021 0 Door Redactie

Als jij Hue lampen huis hebt branden, dan heb je wellicht al een aantal handige opties geprobeerd van deze slimme verlichting. Philips Hue biedt echter talloze manieren om je lampen volledig naar eigen stijl te modelleren. In dit artikel nemen we drie specifieke functies met je door.

Bedien je lampen op afstand

Een van de handige functies van Philips Hue, is om op afstand je verlichting volledig naar wens te bedienen. Zo kun je ervoor zorgen dat je die lamp die je vergeten bent uit te schakelen toch nog even kunt uitzetten. Daarbij kan het op afstand bedienen van je lampen erg goed uitkomen als je de waan wilt creëren dat er iemand in huis is, om boeven buitenspel te zetten! Let er wel op dat je deze functie moet inschakelen via de Philips Hue app, onder instellingen en ‘Buitenbediening’. 

Hue kopen? – Goedkopermetled.nl

Ga aan de slag met andere apps

Het mooie van Philips Hue lampen is dat ze je de mogelijkheid geven om applicaties te gebruiken van andere ontwikkelaars. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je de verlichting kan afstemmen op je favoriete films, muziek en zelfs games!


Een van de apps die we kunnen aanbevelen is de HueDynamic, waarbij je je eigen licht- en geluidservaring kan creëren. Zo kan je onder meer een discosfeer in je huis maken tijdens het eerstvolgende verjaardagsfeest of laat je jouw Hue lampen met je mee ademen om gemakkelijker in slaap te vallen. Een andere applicatie is OnSwitch, waarbij je de mooiste kleuren van je Hue lampen tevoorschijn kan toveren. 

Pas je lampen aan op het weer

Mocht je geïnteresseerd zijn om je lampen aan te passen aan het weer, dan kun je met de functie Picture Scenes van de Hue-app aan de slag gaan. Dit geeft je de mogelijkheid om een foto te kiezen van bijvoorbeeld de huidige weersomstandigheden, waarmee jouw lampen vervolgens deze kleuren kunnen matchen!