Welk HP 364 inkt pakketten dien je aan te schaffen?

Welk HP 364 inkt pakketten dien je aan te schaffen?

22 juni 2020 Uit Door Redactie

Als je op het werk of thuis regelmatig documenten afdrukt, weet je dat er een enorm scala aan inkten op de markt is om uit te kiezen. Je wilt uiteraard dat je de juiste inkt voor jouw doel kunt kiezen, iets dat je goed wilt doen. In dit artikel helpen we je een eindje op weg. Welk HP364 inkt pakketten dien je aan te schaffen voor de beste verhouding in prijs en kwaliteit?

 

Over het HP 364-assortiment aan inkten

De HP 364 inktserie is compatibel met de Photosmart Inkjet All-in-One printers van HP en de speciale HP Photosmart B8550 fotoprinter, wat deze inkten tot de meest gebruikte op de markt maakt. De HP 364-cartridges gebruiken HP Vivera-inkten, waardoor ze foto's van laboratoriumkwaliteit en documenten van laserkwaliteit kunnen afdrukken. Bij gebruik van geavanceerd fotopapier met HP 364 inkt zijn foto's direct droog, waterbestendig en bestand tegen vlekken en vervaging. De cartridges hebben een individueel inktsysteem met 5 inktkleuren, wat betekent dat je voor elk project de perfecte pigment- of kleurstofinkt krijgt. Je hebt de keuze uit Standard of High Capacity (XL) cartridges, die je waar voor jouw geld bieden en allerlei opties bieden voor jouw unieke printbehoeften.

 

Wat zijn de opties bij het kopen van inkt uit de HP 364-reeks?

Er zijn twee belangrijke opties bij het kopen van inkt uit het HP 364-assortiment en dit zijn Standard en XL. De grote vraag is welke je moet kopen op basis van waarde en kosten? Als we de producten online bekijken kunnen we beginnen met het vergelijken van de drie aankoopopties en jou helpen beslissen welke het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Laten we eerst een voorbeeld bekijken van hoe de standaard- en XL Black Ink-pakketten zich verhouden. Met de HP 364 XL betaal je iets meer voor de printer, maar wanneer je alleen in zwart-wit afdrukt bespaar je meer dan het dubbele van de kosten per vel.

Een groot aantal van ons zal meestal in kleur afdrukken, dus om volledig te begrijpen wat het meest kosteneffectieve inktpakket is, moeten we het volledige CMYK-assortiment voor de standaard- en XL-versies van de cartridges bekijken in de Combo Multipacks .

 

Je bespaart op de lange termijn geld als je het HP 364XL combo-content multipack aanschaft. Dit is ook zeer redelijk geprijsd in vergelijking met andere Combo-inktpakketten en voor een paar tientjes kun je er zeker van zijn dat jouw geld goed wordt besteed aan een inktproduct van hoge kwaliteit.

Dus daar heb je het. Als je regelmatig documenten afdrukt, bespaar je geld door de HP 364XL Combo XL Content Multipack te kopen en behoud je uitstekende kwaliteit.