Zeer zachte plaats om te slapen voor je hond

Zeer zachte plaats om te slapen voor je hond

28 april 2020 Uit Door Redactie

Net zoals mensen moeten honden natuurlijk ook een lekkere zachte plaats hebben om te slapen, met een donut hondenmand hoef je daar geen zorgen over te hebben. Deze mand is namelijk van heerlijk zachte stof gemaakt, de warmte van de hond wordt vastgehouden door de stof. De mand biedt het ultieme comfort voor zowel  de winter als de zomer. Een comfortabelere hondenmand is er niet te vinden, ook voor de geborgenheid van je hond is deze mand de beste die er is op de markt. De vulling wordt dankzij velcro op zijn plaats gehouden, je hebt dus niet het probleem dat er een kant geen vulling zit.

donut hondenmand

Minder of geen stress meer voor je hond

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 4 honden regelmatig last hebben van stress, een betere nachtrust en goed comfort kan bijdragen aan minder stress. Ook wanneer je hond rugklachten heeft of een hernia dan is de donut hondenmand de perfecte mand voor je hond. Heb je een lange wandeling gemaakt, of ben je met de hond naar het strand geweest dan geeft de mand precies die ondersteuning die de hond nodig heeft voor een goed herstel. De antislip onderkant zorgt ervoor dat de mand altijd stabiel blijft liggen. Wat voor interieur je ook hebt de mand past er prima bij, dit is natuurlijk mooi meegenomen.

donut hondenmand

Verschillende maten hondenmanden

Of je nu een kleine hond hebt of een golden retriever, de donut hondenmand is beschikbaar voor iedere soort hond. Niet alleen honden maar ook katten kunnen genieten van de mand, de eigenschappen zijn ook voor een kat belangrijk om een gezond leven te leiden. De mand hoeft zo groot als de lengte van je dier te zijn, de meeste honden liggen een beetje opgerold in de mand tegen de wand aan. Dit geldt voor zowel grote als kleine honden. Weet je niet precies welke maat je nodig hebt dan kun je contact opnemen met hondenmandenstore.nl, de medewerkers helpen je graag verder.